Senin, 16 Juli 2012

Sampul



3 komentar:

  1. Nyuwun pangapunten, ndherek nyuwun palilah kangge ngopy gambaripun,... lajeng menawi sampun dados buku wonten pundi kawula saget tumbas? matur nuwun

    BalasHapus
  2. alhamdulillah maturnuwun niki mugi dadhos pathokan / pakem ing pewayangan inggih Bopo SUWADI KRIJO TARUNO... . lan nyuwun izin menawi kulo badhe mendhet / copy wayang-wayang karyanipun Bopo SUWADI KRIJO TARUNO, suwun... .

    BalasHapus
  3. Hello,
    Where can you order this book?

    BalasHapus